Wie is Jeroen?

Jeroen werd in april 1979 geboren en bracht zijn schoolgaande jeugd door in Merkem en Ieper. Na zijn middelbaar ging hij regentaat Nederlands-Geschiedenis en Godsdienst studeren aan Hogeschool Vives (Reno) te Torhout. Hij zette zijn studies verder aan de KULeuven waar hij in 2005 master in de geschiedenis werd.


Zijn politieke interesse kreeg hij van thuis uit mee, maar het was vooral zijn ervaring als Leuvens studentenvertegenwoordiger die hem wist warm te maken voor de politiek. Hij was onder andere lid van de VVS (Vlaamse Vereniging van Studenten) en de Academische Raad van de KULeuven. In het academiejaar 2004-2005 was hij eveneens voorzitter van de Leuvense studentenraad (LOKO).


In 2007 kreeg Jeroen het aanbod om medewerker te worden van senator Hugo Vandenberghe. Achteraf ging hij aan de slag bij Vlaams Volksvertegenwoordiger Martine Fournier en later als coördinator Online Communicatie bij CD&V. Momenteel is hij dus meer dan 10 jaar actief voor CD&V in Brussel.


Jeroen werd in 2013 schepen voor Jeugd, Cultuur, Senioren, Bibliotheek, Archief en Informatisering. In 2019 mocht hij zijn mandaat verder zetten als schepen voor Vrije Tijd en Burgerzaken. Sinds 1 september 2023 is hij burgemeester van Houthulst.

Naast burgemeester is Jeroen ook nog actief als medewerker voor Vlaams Volksvertegenwoordiger Martine Fournier. Op deze manier combineert hij op een ideale wijze de dorpstraat met de wetstraat.

LAAT VAN JE HOREN!

CONTACTEER JEROEN

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, laat dan snel iets weten.

Mail:

burgemeester@houthulst.be

Telefoon:

0497/83.03.67

Adres:

Markt 1, 8650 HOUTHULST

Westbroekstraat 114, 8650 HOUTULST